Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stalka na ziny (które bony lepsze?)

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Następnym itemkiem jaki chcę zakupić jest zbroja z czarnej stali +9 z bonami: hp, % do pż, odp. na strzały.

Niestety jak było można przewidzieć nie znajdą stalki idealnej, dlatego muszę zdecydować, który bon będzie lepszy.

Aktualnie posiadam: 26% odp. na strzały, + 7k hp, 35% średnie obrażeń, 12 siła, 0 do pż, 12% miecze, 60% diabły (stalka bardzo słaba).

Jestem mentalem z ukończonym biologiem na 80lvl.

Kilka stalek, które widziałem:

1. 2khp, 10% strzały, 5 do pż

2. 1,5k hp, 15% strzały, 3 do pż

3. 1k hp, 10% strzały, 10 do pż

4. 1,5k hp, 6% strzały, 10 do pż

(widziałem takie i nie mam już możliwości ich kupienia. )

Oczywiście tyczy się to globalnego serwera metin2 PL

(mam 100kk z 300kk, które muszę uzbierać- solar)

Opublikowano

Cały spot zwykłych setau w gv2 (pierwszy) zbieram z oporami ale daję radę (z roskami i bufkami) i zbijam je bardzo szybko (około 5 machnięć mieczem).

Mam właśnie dylemat czy nie dobrym rozwiązaniem byłoby % do pż? Bez krytyka biję ~1,2k w łowcę

Opublikowano

Cały spot zwykłych setau w gv2 (pierwszy) zbieram z oporami ale daję radę (z roskami i bufkami) i zbijam je bardzo szybko (około 5 machnięć mieczem).

Mam właśnie dylemat czy nie dobrym rozwiązaniem byłoby % do pż? Bez krytyka biję ~1,2k w łowcę

Na pierwszy spot nawet nno nie jest potrzebne. Pójdziesz expić na koniec groty to nno pada co chwilę.

Stalka nr 1 będzie najlepsza.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem stalka nr.4 jest najlepsza . Ma 1,5k hp więc tylko 500 hp straty od 2k . 6% abs , ale zawsze coś :) 4% nie zrobią aż takiej różnicy.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

A ja Ci polece stalke nr 3/4 zauwaz ze masz 10/6 absa czyli nie malo i nie duzo i spr czy duzo mobow jest na tym spocie co bd expil ;). hp masz tak samo ale 1k/1.5 to duzo nie jest lecz najwazniejszy jest bonus z do hp dla czego ? Jak mowisz ze machajac miecze zbijasz je w miare szybko to znaczy ze masz spory atak co za tym idzie ? Ze im lepszy atak czyli wiekszy tym wiecej zwraca ci sie hp czyli te hp co stracisz szybko ci sie zwroca :) Dziekuje Tyle w tym temacie :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Stalka nr.1 :D ewentualnie 4 :D

"CHORY RAP , CHORE BITY I CHORA GADKA STYL TAK BRÓDNY ŻE MAJC SIE ZATKAŁ" :3

1382208889-U432388.png

"Dobrze znasz nas wejście w drzwi butem a jak masza jakiś problem to Ch*j ci w dupe"

Opublikowano

Jak już z tych wybierasz to bierz jedynkę.

Każdy punkt HP się liczy.

Do tego % dobry jest.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...